Mange av oss er avhengig av bilen i hverdagen, og årets sommerferie blir for mange også bilferie. Da er det godt å vite at bare ved å bruke «riktig» kort når du fyller drivstoff, så kan du spare penger. 
Et av kortene som gir deg rå drivstoffrabatt er kredittkortet fra 365Direkte. Benytter du deg av kortet når du tanker hos Esso i Norge får du hele 90 øre rabatt fra første liter du fyller – hele året. Det kan bli mye penger på sikt! 

Fyll tanken på riktig tidspunkt – ikke bare på søndager 

Det er ikke bare ved hjelp av et kredittkort du kan kutte ned på drivstoffutgiftene. Drivstoffprisene kan variere fra sted til sted og fra en dag til en annen. Dette på grunn av lokal priskonkuranse mellom bensinstasjonene. Vi anbefaler deg å følge godt med – det kan du spare penger på! 

Det er mye å spare på å fylle tanken når det er lavest drivstoffpris. Kombinerer du dette med kredittkortet fra 365Direkte får du virkelig gjort en god deal som kan spare 
deg for mange kroner. For det kan være en del å spare selv om rabatten kanskje ikke virker så stor i utgangspunktet. 

Om du kjører 12 000 kilometer i året, og en har en bil som bruker 1 liter per mil, vil du spare 1 140 kroner i året dersom du alltid tanker på Esso-stasjoner. 

Les mer om cashback og hvorfor 365Privat er det beste bensinkortet 

365Direkte har flere fordeler våre kunder setter stor pris på: 

  • Markedsledende drivstoffrabatt på 90 øre/l
  • Sparekontoen Turbospar med høy rente på 1,30 % og månedlig utbetaling
  • Rabatt på strøm hos Ustekveikja Energi

Les mer om 365Privat kredittkort og send inn en søknad i dag.

Dersom du skulle ha noen spørsmål til vårt kredittkort, sparekontoen vår eller bare ønsker generelle tips om handel på nett og i utlandet kan du alltid ta kontakt med oss på telefon 987 00 365 eller via vårt kontaktskjema. 

Vi er her for å hjelpe deg med sparingen! 

Avklaringer og disclaimer 
* Rabatt på totalt 90 øre en kombinasjon av Esso-rabatt på 34 øre og cashback på 3,65 %. Det vil si at en pumpepris på 15,34 kroner gir en cashback på 56 øre.
** 365Direkte er en enhet i Danske Bank 
*** 365Privat er kredittkort som tilbys av 365Direkte 
**** Turbospar er et spareprodukt som tilbys av 365Direkte 

365Privat Mastercard

Med 365Privat får du Norges råeste drivstoffrabatt? Kortet er gebyrfritt, med mindre du ønsker å motta papirfaktura, og du kan få inntil 45 dager rentefri kreditt. 

Bestill 365Privat Mastercard 

Eff. rente 25,53 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1930. Totalt: 16.930