I en fersk undersøkelse som Norstat har gjennomført for Finn reise, svarer tre av fire nordmenn at de planlegger å ta ut sommerferie i år. Hele 73 prosent av dem vil reise på norgesferie. Så det er ingen tvil om at det vil være mange ferieglade nordmenn på veiene gjennom Norge i sommer. 

Spar penger på drivstoff

Bilferie fører naturlig med seg i alle fall én utgift som det er vanskelig å unngå, nemlig drivstoff. Men det kan likevel være mulig å spare noen kroner ekstra på denne helt nødvendige utgiften: 

 • Fyll drivstoff når prisene er lavest, som oftest er dette søndag kveld og torsdag morgen.
 • Bruk kredittkort med drivstoffrabatt når du tanker. Med kredittkort fra 365Direkte får du 90 øre* i rabatt på Esso stasjoner i Norge fra første liter med drivstoff – året rundt.
 • Ikke fyll bilen unødvendig, pakk bare med deg det du trenger. Mye ekstra bagasje betyr en tyngre bil, som igjen bruker mer drivstoff.
 • Senk farten. Bilen bruker mindre drivstoff i lavere hastighet, så selv om det er fristende å kjøre litt raskere, så er det mer økonomisk å holde farten jevn – og i fartsgrensen.   

Vi er vant til å tenke at kredittkort er smart å ha på utenlandsferien, for da er du beskyttet av kortutstederens reiseforsikring. Det gjelder også på norgesferien! Et kredittkort fra 365Direkte er trygt å bruke både på nett og i butikk – og gir deg i tillegg gode rabatter. 

Les mer om hvorfor 365Privat er det beste bensinkortet for deg som kjører bil


Planlegg ferien

Norge har utallige muligheter, alt fra skjærgård i sør til høye fjell og dype daler i nord. Det er ingen tvil om at Norge har noe for enhver smak. Hva med en familieferie til kystperlene på Sørlandet og Dyreparken i Kristiansand? Eller en romantisk hengekøyetur i Romsdalsalpene? Mulighetene er mange, men ønsker du å spare noen ekstra kroner, så er planlegging nøkkelen.

Ved å legge ferieruten på forhånd, er det også enklere å booke rimeligere overnatting før reisen starter, for eksempel campinghytter eller gjennom Airbnb. Pakker du med et telt i bilen, så har du overnatting klar – uansett hvor turen ender. Planlegger du ferien på forhånd kan du også se etter tilbud på blant annet overnatting og attraksjoner du ønsker å oppleve, mange attraksjoner er også rimeligere hvis du bestiller på nett i forkant.  

Sparetips til norgesferien:

 • Planlegg ferien og bestill rimelig overnatting i forkant – her kan det være mye å spare.
 • Hvis du vil spare enda mer på overnatting, ta med telt og sovepose og overnatt ute i naturen. En opplevelse for livet, og et rimelig alternativ.
 • Bruk et kredittkort som gir deg rabatter på blant annet restauranter og opplevelser, slik som kredittkortet fra 365Direkte.
 • Kjøp mat i matbutikk og tilbered noen av måltidene selv på bål, primus eller hyttekjøkken. 

45 dager rentefri kreditt 

Det koster ingenting å søke om kredittkort fra 365Direkte, ingenting å ha kortet – og det er kun gebyr hvis du velger å motta papirfaktura. Du får inntil 45 dager rentefri kreditt, forutsatt at du betaler utestående ved forfall. Betaler du fakturaen ved forfall løper det ingen renter, og du betaler ingen gebyrer. 

Send inn en søknad om kredittkortet fra 365Direkte i dag, eller ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål til vårt kredittkort eller bare ønsker generelle tips og råd kan du alltid ta kontakt med oss på telefon 987 00 365 eller via vårt kontaktskjema. 

Les mer om 365Privat kredittkort

Avklaringer og renteeksempel: 

 • Ved utsatt betalt er effektiv rente 25,5 %, for brukt kreditt på 15 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 929, totalt 16 929 kroner. 
 • Rabatt på totalt 90 øre en kombinasjon av Esso-rabatt på 34 øre og cashback på 3,65 %. Det vil si at en pumpepris på 15,34 kroner gir en cashback på 56 øre. 
 • 365Direkte er en enhet i Danske Bank 
 • 365Privat er et kredittkort som tilbys av 365Direkte 

Bestill 365Privat Kredittkort

Med Norges råeste drivstoffrabatt, og rabatter på opplevelser, velvære, restauranter og butikker i hele landet, er 365Privat kredittkort den perfekte følgesvennen på årets Norgesferie.

Det koster ingenting å ha kortet og du har alltid oversikt og kontroll på forbruket via nettbank og mobilbank.

Bestill 365Privat Kredittkort 

Eff. rente 25,53 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1930. Totalt: 16.930