Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i 365Direkte (en enhet i Danske Bank) får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer. 

Rabatter med DealPass

 • 10-25 % rabatt hos hundrevis av butikker, spisesteder m.m.
 • Du trenger kun å vise ditt 365-kort.
 • Egne rabattkoder når du handler på nett.
 • Rabatten trekkes fra før du betaler.

Se alle rabatter hos DealPass    Søk om 365Privat

DealPass-rabattene driftes og utvikles av DealMaker AS.
DealMaker kundeservice: 417 99 900 (man-fre 09-15) post@dealpass.no (24/7) – Vakttelefon: 949 70 402

Slik får du rabatt

Vis frem ditt Danske Bank- eller 365-kort og si at du vil ha DealPass-rabatt. I nettbutikker bruker du rabattkoden som du finner for hvert enkelt tilbud. Se alle tilbud og rabattkoder på danskebank.dealpass.no. For å få tilgang logger du inn med de 6 første sifrene i ditt kortnummer. Dette er ikke nok til å identifisere deg, men det forteller oss at betalingskortet ditt er fra Danske Bank, og at du skal ha tilgang til rabattene.

Hvor får jeg DealPass-rabatt?

Du får DealPass-rabatter i hele landet på alt fra opplevelser, shopping og velvære, til mat og overnatting. Enten du er på reise eller ute etter lokale opplevelser er det kroner å spare. Hva med en runde Escape Hunt i Oslo, Trondheim eller Bergen? Eller hvorfor ikke en natt ved fjorden på et av de mange hotellene du kan få rabatt hos? Frister det kanskje mer med et bedre måltid, er det også flust med gode spisesteder og restauranter å velge mellom, være seg take away eller en middag ute.

Dette er noen få av de som gir deg 10-25 % rabatt*

*Merk at det kan være lokale forskjeller på enkelte aktører.

Interflora
Eye Factory
Benneton
Oasis
Claire
GANT
Classic Norway Hotels
Nyvågår Rorbuhotell
Hotell Utsikten Geiranger
Hotell Molde Fjordstuer
Henningsvær Bryggehotell
Fjordpass

Escape Hunt
Sixt
Avis
Peppes Pizza
Dromedar Kaffebar
Big Horn Steakhouse
Junkyard.no
Radiobutikken.no
Lensway.no
Barbershop.no
Coverbrands.no
Tusenfryd

...og mange fler. For en fullstendig oversikt over alle rabatter, logg deg inn på danskebank.dealpass.no (krever kortnummer).

Spørsmål og svar om DealPass

 • Hva er DealPass?

  Fordelsprogrammet DealPass gir deg rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker og hoteller, samt på velvære, aktiviteter og mye mer. Oversikt over alle rabattavtaler finner du på danskebank.dealpass.no.

 • Hvordan får jeg rabatt?

  Vis frem ditt 365-kort før du betaler, og si at du vil ha DealPass-rabatt. I nettbutikker bruker du rabattkoden som du finner for hvert enkelt tilbud. Se alle tilbud og rabattkoder på danskebank.dealpass.no.

 • Får jeg rabatten med én gang?

  Ja, rabatten trekkes fra før du betaler.

 • Må jeg ha DealPass-kort for å benytte meg av rabattene?

  Nei, du trenger ikke et eget DealPass-kort. For å få tilgang til rabattene behøver du bare å vise frem ditt 365Privat-kort. Husk å si at du vil ha DealPass-rabatt.

  Betjeningen skal kjenne igjen logoen på ditt betalingskort, og dette kvalifiserer til å få rabatt.

 • Hva får jeg rabatt på?
  Rabatten gjelder på alle ordinære priser med mindre annet er nevnt i tilbudet. Rabatten gjelder ikke på allerede rabatterte eller nedsatte priser. På spisesteder gjelder rabatten på mat for deg og ditt følge, men ikke på alkohol eller annen drikke. Rabatten gjelder ikke på spesielle merkedager som f.eks. 17. mai.
 • Hvor mye rabatt kan jeg få?
  Utsalgsstedet bestemmer hvor mye rabatt du få. Vanligvis er rabatten 10-25%. Oversikt over alle rabatter finner du på danskebank.dealpass.no
 • Hvordan får jeg rabatt i nettbutikker?
  For kjøp av varer og tjenester i nettbutikker bruker du rabattkoden du finner på hvert enkelt tilbud. Rabatten trekkes fra totalbeløpet før du betaler i kassen. Rabattkoder finner du på danskebank.dealpass.no.
 • Hva gjør jeg om jeg ikke får rabatt?
  Hvis betjeningen hos en tilbudspartner ikke kjenner igjen kortet eller rabattavtalen, eller en rabattkode i nettbutikk ikke fungerer, ber vi om at du sender kvittering og ditt kontonummer per e-post til post@dealpass.no for refundering. Du har 100% rabattgaranti hvis tilbudet ikke fungerer som annonsert – uansett årsak.
 • Hva skjedde med Danske Bank Reward?

  Fra og med 15.12.2019 erstattes Danske Bank Reward med fordelsprogrammet DealPass, og du slutter å få opptjening av bonus når du handler hos de tidligere Reward-butikkene.

  Mange av Reward-butikkene er også med i DealPass, og de som ikke var med har fått tilbud om å bli med.

 • Hva skjer med min opptjente Reward-bonus?

  Hvis du har opptjent Reward-bonus i perioden mai til og med 29. november, utbetales denne 10. desember 2019. Bonus opptjent i perioden 30. november til og med 9. desember utbetales 18. desember 2019, og blir siste utbetaling av Reward-bonus.

 • Hva er forskjellen på Reward og DealPass?

  Med Danske Bank Reward fikk du automatisk bonus på alle kjøp hos våre Reward-partnere, så lenge du betalte med et av kortene fra ditt kundeprogram eller 365Privat-kort. Bonusen ble utbetalt til din konto to ganger i året.

  Med DealPass får du rabatten med en gang - hos hundrevis av DealPass-partnere. Husk å vise frem ditt Danske Bank-/365Privat-kort før du betaler, og si at du vil ha DealPass-rabatt.